POSPOL - První Organizace Studentů Přírodovědy Olomouc - Logo, ikona

Aktuality

Staň se i ty Koordinátorem a buď v kontaktu se svojí střední školou!!

2014-12-04,

Vážení studenti, pomozte rozšířit a doplnit řady Koordinátorů fakultních škol.

Staňte se vyslanci Přírodovědecké fakulty tak, že minimálně jednou ročně navštívíte svou bývalou SŠ či gymnázium a povíte zdejším studentům o tom, co sami na fakultě děláte a co by mohli u nás studovat oni se svým zaměřením. Snad tak pomůžete nerozhodným studentům v těžkých volbách a přelijete na naši fakultu nadějné talenty. Kdo jiný by jim mohl poradit než ten, kdo byl před pár lety ve stejné pozici?

Nechcete-li se zapojit do Koordinátorů, můžete na Vaši či další školy jezdit i soukromě, jen s entuziasmem, chutí nalákat studenty a hrdě se ukázat před bývalými učiteli. :)

Pro vás všechny nicméně pořádá ve čtvrtek 11.12. v 16:00 studentský spolek UP Crowd ve spolupráci s Děkanátem PřF krátký cca 1 hodinový workshop ve velké zasedací místnosti děkanátu v 6. patře PřF. K dispozici bude drobné občerstvení a něco na zub.

Předáme si zkušenosti jak správně propagovat, předvedeme ukázky vzorových prezentací a představíme další projekty a pomoc, kterou pro svou činnost můžete jako koordinátoři využít. To vše abychom Vám usnadnili a pomohli efektivně propagovat Přírodovědeckou fakultu a celou Palackého Univerzitu na Vašich bývalých středních školách.

Budeme se těšit,

UP Crowd



Zpět na novinky. Návrat na všechny aktuality
 
TISK