POSPOL - První Organizace Studentů Přírodovědy Olomouc - Logo, ikona

Aktuality

A je to tady!

2014-11-07,

Máme pro Vás nachystanou první akci studentské organizace POSPOL. Dne 11. 11. 2014 od 11:30 do 14:00 nás najdete v přízemí PřF, kde pro Vás budeme mít přichystané nějaké to občerstvení a hlavně program plný her. Zasoutěžit si s námi můžete u piškvorek, pexesa, vědomostních dotazníků týkajících se PřF, karetní hry BANG a neposlední řadě také v POKERovém turnájku. V průběhu této akce se na nás přijde podívat vedení školy a určitě k nám, studentům, pronese nějaké slovo i pan děkan.

Jako studentská organizace jsme tady právě pro Vás studenty, a proto bychom byli velice rádi, kdybyste si na nás našli chvilku a přišli se za námi podívat. Naším cílem je vytvářet pro studenty různé kulturní a sportovní akce. Ovšem s Vaší pomocí to pro nás bude o moc jednodušší. Proto pro Vás budeme mít v úterý nachystané dotazníky, kde budete mít možnost přímo navrhnout, jakou sportovní či kulturní akci byste si přáli.

DŮLEŽITÉ INFO K BANGU a POKERU!!

Do Pokerového turnaje se nám prosím nahlaste přes tento formulář, nebo přes POSPOLácký e-mail (pospol.up@gmail.com), popřípadě pokud zbydou místa, můžete se přihlásit i na místě. O zaplnění kapacity budeme informovat na webu. Jinak Poker budeme samozřejmě hrát o nějakou cenu, kterou pro Vás vymyslíme, ne o peníze. Nejsme přece hazardní hráči, ale studenti VŠ.

Stejné pravidlo o přihlášení využívejte také Vy, kteří byste si rádi zahráli BANG. Nahlaste se nám přes formulář, nebo e-mail. Věříme, že se budete chtít účastnit třeba i po skupinkách se svými kamarády (pakliže ano, napište nám do mailu jména svých známých), tak abychom udělali nějaký časový plán, a vy jste pak nemuseli čekat na svou hru Smile. Opět bude možné se přihlásit také na místě a stejně jako u pokeru Vás odměníme nějakými drobnými cenami.

Doufáme, že tyto informace Vás zaujaly a přijdete za námi v úterý do přízemí na PřF.

Těšíme se na Vás. Vaši POSPOLáci Smile



Zpět na novinky. Návrat na všechny aktuality
 
TISK